Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Poradnik Restauratora
2009
|
06
|
Tytuł artykułu
Zorganizowana przestrzen kuchenna
Autorzy
Wojtyniak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wykorzystanie powierzchni
zaklady gastronomiczne
porzadek
kuchnie
organizacja pracy
meble gastronomiczne
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Poradnik Restauratora
Rocznik
2009
Numer
06
Opis fizyczny
s.22-23,fot.
Twórcy
autor
Wojtyniak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-55e4c22a-b0e4-455b-8b28-029329965df3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.