Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Trzoda Chlewna
1998
|
36
|
10
|
Tytuł artykułu
Genetyczne czynniki modyfikujace jakosc wieprzowiny
Autorzy
Kocwin-Podsiadla M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uwarunkowania genetyczne
mieso wieprzowe
gen RN
jakosc
gen HAL
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1998
Tom
36
Numer
10
Opis fizyczny
s.79-87,rys.,fot.,tab.
Twórcy
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Wyzsza Szkola Rolniczo-Pedagogiczna, Siedlce
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-5507fa82-7e18-4277-9eef-a71262a1b946
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.