Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Progress in Plant Protection
2005
|
45
|
1
|
Tytuł artykułu
Monitoring jakosci roslin, produktow rolniczych i spozywczych - pozostalosci srodkow ochrony roslin w surowcach roslinnych w latach 2001-2003
Autorzy
Nowacka A.
,
Dabrowski J.
,
Szteke B.
,
Gnusowski B.
,
Walorczyk S.
,
Drozdzynski D.
,
Chmielewska E.
,
Gierschendorf Z.
,
Barylska E.
,
Ziolkowski A.
,
Morzycka B.
,
Giza I.
,
Sztwiertnia U.
,
Sadlo S.
,
Rupar J.
,
Rogozinska K.
,
Szpyrka E.
,
Langowska B.
,
Michel M.
,
Kuzmenko A.
,
Szymczyk K.
,
Malczewska M.
,
Goszcz H.
,
Danielewska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
surowce roslinne
pozostalosci pestycydow
monitoring
zanieczyszczenia rolnicze
produkty spozywcze
rosliny
EN
plant material
pesticide residue
monitoring
agricultural pollution
food product
plant
Wydawca
-
Czasopismo
Progress in Plant Protection
Rocznik
2005
Tom
45
Numer
1
Opis fizyczny
s.297-304,rys.,tab.
Twórcy
autor
Nowacka A.
Instytut Ochrony Roslin, ul.Miczurina 20, 60-318 Poznan
autor
Dabrowski J.
autor
Szteke B.
autor
Gnusowski B.
autor
Walorczyk S.
autor
Drozdzynski D.
autor
Chmielewska E.
autor
Gierschendorf Z.
autor
Barylska E.
autor
Ziolkowski A.
autor
Morzycka B.
autor
Giza I.
autor
Sztwiertnia U.
autor
Sadlo S.
autor
Rupar J.
autor
Rogozinska K.
autor
Szpyrka E.
autor
Langowska B.
autor
Michel M.
autor
Kuzmenko A.
autor
Szymczyk K.
autor
Malczewska M.
autor
Goszcz H.
autor
Danielewska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-548d622f-da34-4114-a9f4-b42ca72b3f72
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.