Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
1995
|
08-09
|
Tytuł artykułu
Sery wloskie
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ser mozzarella
sery
zywnosc
ser bel paese
ser parmezan
nawyki zywieniowe
ser gorgonzola
produkcja
tradycje
ser provolone
kuchnia wloska
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Karczma Polska. Pismo Biznesu Gastronomicznego
Rocznik
1995
Numer
08-09
Opis fizyczny
s.22
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-53de4c63-ff36-4142-b901-ad309e369258
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.