Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2003
|
47
|
05
|
Tytuł artykułu
Skrobie modyfikowane - wlasciwosci i zastosowanie [2]
Autorzy
MJP
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Lichen konferencja
Polska Izba Dodatkow do Zywnosci
dekstryny
dodatki do zywnosci
firma Amylum
firma Barentz
firma Cerestar
konferencje
majonezy
modyfikacja skrobi
oferty handlowe
preparaty skrobiowe
przemysl spozywczy
skrobia modyfikowana
substancje zageszczajace
wlasciwosci reologiczne
zywnosc typu instant
EN
Amylum firm
Barentz firm
Cerestar firm
Lichen conference
Polish Chamber of Food Additives
conference
dextrin
food additive
food industry
instant food
mayonnaise
modified starch
rheological property
starch modification
starch preparation
thickening agent
trade offer
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2003
Tom
47
Numer
05
Opis fizyczny
s.31
Twórcy
autor
MJP
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-539130de-6b78-4f20-af0a-87f01c061586
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.