Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
2005
|
49
|
07
|
Tytuł artykułu
Polepszacze jakosci pieczywa - dzialanie i zakres stosowania
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
kwas askorbinowy
piekarstwo
wartosc wypiekowa
pieczywo
polepszacze pieczywa
jakosc
ksylanazy
trwalosc przechowalnicza
dodatki do zywnosci
cysteina
emulgatory
proteaza
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
2005
Tom
49
Numer
07
Opis fizyczny
s.16-17
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-52d165a2-7717-4ebb-b612-9585c07e04a9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.