Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
2004
|
13
|
1
|
Tytuł artykułu
Effect of dietary fish and rapeseed oils on sensory and physicochemical characteristics of pig M.longissimus dorsi and fatty acid composition
Autorzy
Kolacz R.
,
Korniewicz A.
,
Dobrzanski Z.
,
Bykowski P.
,
Kolacz D.
,
Korniewicz D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
pig
diet
physicochemical property
meat
fatty acid
animal nutrition
sensory property
fish oil
rapeseed oil
Wydawca
-
Czasopismo
Journal of Animal and Feed Sciences
Rocznik
2004
Tom
13
Numer
1
Opis fizyczny
p.143-152,ref.
Twórcy
autor
Kolacz R.
Wroclaw Agricultural University, Chelmonskiego 38c, 51-630 Wroclaw, Poland
autor
Korniewicz A.
autor
Dobrzanski Z.
autor
Bykowski P.
autor
Kolacz D.
autor
Korniewicz D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-524b7660-8d43-40a0-9be7-276645a61fd4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.