Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1998
|
35
|
1
|
Tytuł artykułu
The influence of some agents on diffusion of nitrite in pork meat cured by injection
Autorzy
Klossowska B.
,
Tyszkiewicz S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
diffusion
meat
nitrite
pork
meat injection
industrial technology
nitrate
curing
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1998
Tom
35
Numer
1
Opis fizyczny
p.163-170,fig.
Twórcy
autor
Klossowska B.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Jubilerska 4, 04-190 Warsaw, Poland
autor
Tyszkiewicz S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-51e69fe0-71d4-4f64-96e2-b0f2ab89291b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.