Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1998
|
51
|
02
|
Tytuł artykułu
Malze, skorupiaki i glowonogi morskie, czyli owoce morza
Autorzy
Pokorska B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
serwowanie posilkow
przepisy kulinarne
zywnosc pochodzenia morskiego
przyrzadzanie posilkow
wartosc odzywcza
homary
langusty
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1998
Tom
51
Numer
02
Opis fizyczny
s.37,rys.
Twórcy
autor
Pokorska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-51e07b66-1728-40f6-be41-cee23aadb8c8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.