Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
11
|
Tytuł artykułu
Jakosc zboz w zmieniajacym sie swiecie
Autorzy
Ambroziak Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
piekarnie
wartosc wypiekowa
piekarstwo
zboza
pieczywo
enzymy
ciasto
Haga konferencja
systemy komputerowe
pieczywo pszenne
wlasciwosci reologiczne
zawartosc tluszczu
Bacillus
dodatki do zywnosci
produkty zbozowe
konferencje
pakowanie
bakterie
organizacja pracy
kontrola jakosci
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
11
Opis fizyczny
s.2-4
Twórcy
autor
Ambroziak Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-50a940a3-e9b4-4110-bd8e-a4b0f3c3524f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.