Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
1998
|
2
|
Tytuł artykułu
Bledy procesu technologicznego jako przyczyna niewlasciwej jakosci zdrowotnej przetworow rybnych
Autorzy
Karwacki M.
,
Przewoski W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bezpieczenstwo zywnosciowe
ryby surowe
ryby wedzone
przetwory rybne
technologia zywnosci
higiena zywnosci
ryby solone
konserwy rybne
jakosc zdrowotna
wyroby garmazeryjne
procesy technologiczne
ryby
marynaty rybne
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Rybnego
Rocznik
1998
Numer
2
Opis fizyczny
s.37-38,tab.
Twórcy
autor
Karwacki M.
Wojewodzki Zaklad Weterynarii, Gdansk
autor
Przewoski W.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4fcd4193-201f-4e4d-add4-392bf3780e09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.