Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
2003
|
40
|
Tytuł artykułu
Wplyw genotypu na wydajnosc i jakosc kulinarnego miesa jagniecego
Autorzy
Grzeskowiak E.
,
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Borys B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
genotyp
mieso jagniece
cechy fizykochemiczne
rasy zwierzat
tusze jagniece
wydajnosc miesna
jakosc
jagnieta
kruchosc miesa
mieso kulinarne
hodowla zwierzat
cechy sensoryczne
cechy jakosciowe
owce
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2003
Tom
40
Opis fizyczny
s.33-43,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, ul.Glogowska 239, 60-111 Poznan
autor
Strzelecki J.
autor
Borzuta K.
autor
Borys A.
autor
Borys B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4f53a195-ae6b-4995-884b-af196e85fd50
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.