PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 54 | 10 |

Tytuł artykułu

Otrzymywanie, charakterystyka i przyklad wykorzystania produktow ubocznych przemyslu tluszczowego

Autorzy

Warianty tytułu

Języki publikacji

PL

Abstrakty

Wydawca

-

Rocznik

Tom

54

Numer

10

Opis fizyczny

s.18-20,rys.,bibliogr.

Twórcy

autor

Bibliografia

  • [1] 1976. Poradnik inżyniera - przemysł tłuszczowy; praca zbiorowa; WNT Warszawa; 30-32, 217-219, 230-232.
  • [2] Niewiadomski H., Szczepańska H.: 1989. Produkty uboczne i odpady tłuszczowe, PWN Warszawa; 168-189, 214-218.
  • [3] Niewiadomski H.: 1993. Technologia tłuszczów jadalnych, WNT Warszawa; 25-26, 29-30, 51-52, 54, 63, 100-104, 159-177, 210-211, 298, 322.
  • [4] Materiały, obserwacje i informacje własne; w tym pochodzące ze współpracy z Instytutem Fizjologii i Żywienia Zwierząt PAN (odnośnie do wartości pokarmowej) oraz Instytutem Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego (odnośnie do stosowania kwasu cytrynowego).

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-4dd95ab1-1fa4-40ed-833f-a1d3811c15f5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.