Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2005
|
03
|
07
|
Tytuł artykułu
Pierogi i soljanka
Autorzy
Wieczerzak A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dziczyzna
karty menu
restauracje
restauracja Przez Kresy
Polska
specjalizacja
Lubelszczyzna
gastronomia
zaklady gastronomiczne
kuchnia lubelska
kuchnia regionalna
jadlospisy
rynek gastronomiczny
potrawy regionalne
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2005
Tom
03
Numer
07
Opis fizyczny
s.26-27,fot.
Twórcy
autor
Wieczerzak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4dc5b7e8-dc49-4b78-a73c-e02cc6ae1f16
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.