Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1999
|
47
|
06
|
Tytuł artykułu
Gianduja
Autorzy
Sargenti G.
,
Kania-Lentes P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
gianduja
cukiernictwo
przepisy kulinarne
praliny
nugat
nadzienie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1999
Tom
47
Numer
06
Opis fizyczny
s.46-47,fot.
Twórcy
autor
Sargenti G.
autor
Kania-Lentes P.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4d282de8-01c2-44ba-b943-78f95ed46389
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.