Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
1999
|
36
|
Tytuł artykułu
Wplyw przechowywania miesa wieprzowego w powietrzu i atmosferze gazow kontrolowanych na wybrane wlasciwosci fizykochemiczne
Autorzy
Kondratowicz J.
,
Bak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
mieso wieprzowe
wlasciwosci fizykochemiczne
przedluzanie trwalosci
jakosc
atmosfera kontrolowana
chlodzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1999
Tom
36
Opis fizyczny
s.93-99,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kondratowicz J.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski, ul.Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn
autor
Bak T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4cf835cf-7c82-4630-a098-c260fe7783b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.