Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
2002
|
46
|
06
|
Tytuł artykułu
Resolver TM - rewolucyjna metoda poprawienia smaku w przemysle napojowym i spozywczym
Autorzy
Krug H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
technologia Resolver
smakowitosc
przemysl napojowy
produkty spozywcze
EN
food industry
Resolver technology
palatability
beverage industry
food product
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2002
Tom
46
Numer
06
Opis fizyczny
s.23,fot.,tab.
Twórcy
autor
Krug H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4cc567cd-e78c-43ad-bfe4-4b4a0909e2ee
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.