Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1994
|
48
|
5
|
Tytuł artykułu
Naturalne srodki slodzace i ich wykorzystanie w produktach spozywczych
Autorzy
Pordab Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
zywnosc
srodki slodzace naturalne
dieta
sacharoza
zywienie czlowieka
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1994
Tom
48
Numer
5
Opis fizyczny
s.23-24,tab,rys.
Twórcy
autor
Pordab Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4c4f11e0-7662-4471-8bd2-54877e4ae2af
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.