PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2000 | 08 |

Tytuł artykułu

Wplyw elektrostymulacji i metody wychladzania na tempo zmian wartosci pH miesa wolowego

Autorzy

Warianty tytułu

EN
The influence of electrical stimulation and cooling method on the rate of pH value changes of beef

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Numer

08

Opis fizyczny

s.177-185,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-4b58eff6-896d-45ae-9daa-2f675bf2f544
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.