Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1992
|
44
|
07
|
Tytuł artykułu
Odczyn i stezenie poubojowe w jakosciowej ocenie miesa wieprzowego
Autorzy
Domanski J.
,
Czyzak G.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
uboj zwierzat
przemysl spozywczy
zmiany poubojowe
surowce zwierzece
badania laboratoryjne
mieso wieprzowe
przemysl miesny
tusze wieprzowe
analiza jakosciowa
jakosc
stezenie poubojowe
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1992
Tom
44
Numer
07
Opis fizyczny
s.27-29,il.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Domanski J.
autor
Czyzak G.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4aa7c03f-4eb8-45a8-a9d6-9103013b669a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.