Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2005
|
5
|
Tytuł artykułu
Wyznaczanie jakosci kulinarnej i technologicznej miesa na podstawie pomiarow poubojowych
Autorzy
Kocwin-Podsiadla M.
,
Krzecio E.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Antosik K.
,
Grzes B.
,
Zybert A.
,
Sieczkowska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
przewodnictwo elektryczne
jakosc technologiczna
ocena jakosci
mieso wieprzowe
jakosc kulinarna
wskazniki jakosci
tusze wieprzowe
jakosc
pomiary poubojowe
wspolczynnik determinacji
uboj zwierzat
trzoda chlewna
oznaczanie
wspolczynnik korelacji kanonicznej
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2005
Numer
5
Opis fizyczny
s.44-46,tab.
Twórcy
autor
Kocwin-Podsiadla M.
Akademia Podlaska, Siedlce
autor
Krzecio E.
autor
Pospiech E.
autor
Lyczynski A.
autor
Antosik K.
autor
Grzes B.
autor
Zybert A.
autor
Sieczkowska H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4a0c04bf-1b47-4fd8-b3a7-7d71e27b09d9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.