Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2010
|
43
|
1
|
Tytuł artykułu
Zmiany zawartosci wielopierscieniowych weglowodorow aromatycznych [WWA] podczas przechowywania konserw ze szprota w oleju
Autorzy
Ciemniak A.
,
Witczak A.
Warianty tytułu
EN
Changes of polycyclic aromatic hydrocarbons [PAH] content during storage of canned oil sprats
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
konserwy rybne
szprot
przechowywanie
zmiany przechowalnicze
benzo[a]piren
weglowodory aromatyczne wielopierscieniowe
zanieczyszczenia zywnosci
analiza zywnosci
oznaczanie
EN
tinned fish
sprat
storage
storage change
benzo[a]pyrene
polycyclic aromatic hydrocarbon
food contaminant
food analysis
determination
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2010
Tom
43
Numer
1
Opis fizyczny
s.86-92,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ciemniak A.
Wydzial Nauk o Zywnosci i Rybactwa, Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie, ul.Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin
autor
Witczak A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-49dd94a9-a820-4566-a281-4b50e50df5da
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.