Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2005
|
1
|
Tytuł artykułu
Wedzenie
Autorzy
Duda Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ketony
wedzenie elektrostatyczne
aldehydy
wedzenie
zywnosc
funkcje zapachotworcze
przetwory miesne
funkcje barwotworcze
procesy fizykochemiczne
fenole
utrwalanie zywnosci
funkcje smakotworcze
dym wedzarniczy
zwiazki karbonylowe
ryby
zwiazki chemiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
1
Opis fizyczny
s.23-26,28-29,fot.,bibliogr.
Twórcy
autor
Duda Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-49a2c0fd-9b09-45e5-83c2-fabe9fc8d742
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.