Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2009
|
73
|
Tytuł artykułu
Lavender oil - flavouring or active cosmetic ingredient?
Autorzy
Sabara D.
,
Kunicka-Styczynska A.
Warianty tytułu
PL
Olejek lawendowy - dodatek zapachowy czy aktywny skladnik kosmetykow?
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
lavender oil
plant product
essential oil
flavour compound
cosmetic ingredient
lavender
biological activity
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2009
Tom
73
Opis fizyczny
p.33-41,fig.,ref.
Twórcy
autor
Sabara D.
Technical University of Lodz, Lodz, Poland
autor
Kunicka-Styczynska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-495cc2b0-d10f-4623-89d1-ad68f9c913b7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.