Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Mikrobiologiczne i technologiczne aspekty probiotykow
Autorzy
Libudzisz Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zdrowie czlowieka
przewod pokarmowy
fizjologia czlowieka
mleczarstwo
zywnosc fermentowana
probiotyki
napoje fermentowane
zywienie czlowieka
bakterie kwasu mlekowego
mikroflora
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mleczarskiego
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
s.39-42,tab.
Twórcy
autor
Libudzisz Z.
Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-47b0b2c5-5491-4b4c-bfc6-dcba36524e07
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.