Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2007
|
06
|
Tytuł artykułu
Sezon na salmonelle
Autorzy
Trafialek J.
,
Kepinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
desery
lody
ogniska zakazenia
ciasta
Enterobacteriaceae
zanieczyszczenia mikrobiologiczne
zatrucia pokarmowe
salmoneloza
sezonowosc
przyczyny wystepowania
Salmonella
choroby czlowieka
zanieczyszczenia zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2007
Numer
06
Opis fizyczny
s.16-19,rys.,tab.
Twórcy
autor
Trafialek J.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Kepinska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-46fe8da2-53f8-421e-8837-44fa5e7ab2cf
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.