PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2006 | 05 | 1 |

Tytuł artykułu

Ocena trwalosci wedzonek powierzchniowo traktowanych substancjami bakteriostatycznymi, przechowywanych w temperaturze bliskiej krioskopowej

Warianty tytułu

EN
Stability assessment of smoked loin treated superficially with bacteriostatic agents and stored at near cryoscopic temperature

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

05

Numer

1

Opis fizyczny

s.11-24,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
autor
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-462cd549-032b-42db-9029-1a1f66aa51fa
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.