Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Natural Sciences
1999
|
03
|
Tytuł artykułu
Effects of heating method of mechanically deboned poultry meat and garden sage addition on the quality of ready-to-eat food
Autorzy
Karpinska M.
,
Borowski J.
,
Danowska-Oziewicz M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
heat treatment
meat
sage
ready-to-eat-food
malondialdehyde
acid number
chemical composition
lipid fraction
garden sage
poultry meat
peroxide number
sensory analysis
quality
heating method
Wydawca
-
Czasopismo
Natural Sciences
Rocznik
1999
Tom
03
Opis fizyczny
p.301-314,fig.
Twórcy
autor
Karpinska M.
Olsztyn University of Agriculture and Technology, Oczapowskiego 4, 10-957 Olsztyn, Poland
autor
Borowski J.
autor
Danowska-Oziewicz M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-46270e29-2cb3-46b3-8fea-7b33dd91ae64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.