Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
6
|
Tytuł artykułu
Znaczenie skoncentrowanych wlokien pszennych w technologii produkcji hamburgera
Autorzy
Kryczka K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
zastosowanie
bulka tarta
produkcja
bialko sojowe
substytuty miesa
skrobia
gluten
wlokna roslinne
przetwory miesne
hamburgery
dodatki do zywnosci
obrobka termiczna
przetworstwo miesa
preparaty blonnikowe
bialka roslinne
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
6
Opis fizyczny
s.62-64,rys.
Twórcy
autor
Kryczka K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4511d310-1369-4c0b-ac28-f27e5550f9ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.