Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso
2002
|
05
|
Tytuł artykułu
Tajemnica smaku
Autorzy
Klimczak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zywnosc
zastosowanie
historia
przyprawy ziolowe
przyprawy warzywne
rosliny przyprawowe
opakowania
przeciwutleniacze
smakowitosc
przyprawy korzenne
handel
dodatki do zywnosci
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso
Rocznik
2002
Numer
05
Opis fizyczny
s.10-12,fot.
Twórcy
autor
Klimczak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-44fdf79f-1d7d-4a57-9b79-b33b30735c02
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.