Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2003
|
07
|
10
|
Tytuł artykułu
S and Q - Speed and Quality
Autorzy
Juhra H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
technologia STIR
nowe technologie
zastosowanie
piekarstwo
wypiek pieczywa
piece piekarskie
firma Wachtel
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
10
Opis fizyczny
s.8,fot.
Twórcy
autor
Juhra H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-449c5f1e-5008-4a71-b3ad-b0ff4dff8067
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.