PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2009 | 42 | 3 |

Tytuł artykułu

Jakosc sensoryczna wybranych koncentratow zup typu instant

Warianty tytułu

EN
Sensory quality of the selected instant soup concentrates

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

42

Numer

3

Opis fizyczny

s.397-401,tab.,bibliogr.

Twórcy

autor
  • Akademia Morska w Gdyni, ul.Morska 81-87, 81-225 Gdynia
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-444f8287-a0de-4fe2-bd25-83a0f0c463ce
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.