Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1992
|
100
|
09
|
Tytuł artykułu
Wykorzystanie gestosciomierza wody wyslodkowej jako wskaznika stopnia wyslodzenia krajanki buraczanej
Autorzy
Ludwicki M.
,
Wawro S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
DE
Słowa kluczowe
PL
korelacja
krajanka buraczana
woda wyslodkowa
osadniki
cukier
przemysl cukrowniczy
gestosciomierz
regresja
cukrownie
aparatura pomiarowa
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1992
Tom
100
Numer
09
Opis fizyczny
s.161-163,rys,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Ludwicki M.
Politechnika Lodzka,Lodz
autor
Wawro S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-44016e26-f27e-4f9c-ae16-e03362d61ec2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.