Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
07
|
Tytuł artykułu
Z czym do Unii?
Autorzy
Kladz F.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
Unia Europejska
zmiany ustrojowe
integracja europejska
Polska
sektor prywatny
przemysl miesny
zaklady miesne
akcesja europejska
jakosc
obnizenie jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
07
Opis fizyczny
s.38-39
Twórcy
autor
Kladz F.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-43a8c551-617d-4ea8-868d-7387a4f39a05
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.