Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2005
|
1
|
Tytuł artykułu
Kontrolowane wedzenie - bezpieczne i ekonomiczne
Autorzy
Maryniak B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wedzenie
komory wedzarnicze
firma Tarber Trading
procesy produkcyjne
wlasciwosci fizyczne
Dyrektywa 1999-92-EW
dym wedzarniczy w plynie
jakosc
wlasciwosci chemiczne
bezpieczenstwo zywnosci
firma Red Arrow
aspekty zdrowotne
przetworstwo miesa
dym wedzarniczy
produkcja zywnosci
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2005
Numer
1
Opis fizyczny
s.31-34,36,38,40,fot.
Twórcy
autor
Maryniak B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-434e67c8-e62f-4c20-b7b6-3a6733464fa4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.