Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1997
|
06
|
4
|
Tytuł artykułu
Mikotoksyny w zywnosci jako czynnik zagrozenia zdrowotnego
Autorzy
Czerwiecki L
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
zearalenon
zywnosc
mikotoksyny
aflatoksyny
fumonizyny
plesnie
patulina
ochratoksyna A
trichoteceny
profilaktyka
zanieczyszczenia zywnosci
skazenie zywnosci
EN
health risk
zearalenone
food
mycotoxin
aflatoxin
fumonisin
mold
patulin
ochratoxin A
trichothecene
prevention
food contamination
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
4
Opis fizyczny
s.292-300,rys.
Twórcy
autor
Czerwiecki L
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, 02-532 Warszawa, ul.Rakowiecka 36
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-431272d0-952f-4b08-b4aa-b1cbd5778799
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.