Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
2003
|
01
|
06
|
Tytuł artykułu
Bankiet prosto z pieca
Autorzy
MD
,
SH
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
wyposazenie zakladow gastronomicznych
serwowanie posilkow
piece konwekcyjno-parowe
bankiety
zaklady gastronomiczne
system bankietowy
zywienie zbiorowe
kuchnie
organizowanie przyjec
gastronomia
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Nowości Gastronomiczne
Rocznik
2003
Tom
01
Numer
06
Opis fizyczny
s.30-31,fot.
Twórcy
autor
MD
autor
SH
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-42d6d2de-e3bc-4c90-a885-5be7d4afac4a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.