Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1994
|
46
|
07
|
Tytuł artykułu
Substancje dodatkowe i dodatki stosowane w Niemczech do miesa i przetworow miesnych
Autorzy
Kowalski Z.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Kien S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
L-askorbinian wapnia
peklowanie
zywnosc
sol azotynowa
przemysl miesny
octan sodu
L-askorbinian sodu
mleczan sodu
winian potasu
glukono-delta-lakton
saletra potasowa
dwufosforan potasu
octan potasu
winian sodu
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
cytrynian potasu
cytrynian sodu
dwufosforan sodu
Niemcy
mleczan wapnia
mleczan potasu
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1994
Tom
46
Numer
07
Opis fizyczny
s.23-28,fot.
Twórcy
autor
Kowalski Z.
autor
Borys A.
autor
Borzuta K.
autor
Kien S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4188a1b7-3e80-447c-8811-6644f69a0db4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.