Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
2006
|
11
|
Tytuł artykułu
Ksztaltowanie jakosci jako element konkurencyjnosci na przykladzie przedsiebiorstw mleczarskich
Autorzy
Hadryjanska B.
Warianty tytułu
EN
The forming of quality as an element of competitiveness in milk companies as an example
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
konkurencyjnosc
zarzadzanie jakoscia
dobra praktyka produkcyjna
systemy jakosci
mleczarstwo
potencjal konkurencyjny
system TQM
przewaga konkurencyjna
jakosc
przedsiebiorstwa
ksztaltowanie jakosci
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Wyższa Szkoła Handlu i Usług w Poznaniu
Rocznik
2006
Numer
11
Opis fizyczny
s.107-121,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Hadryjanska B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-404d2426-e654-4070-b9ca-2a80801d73c2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.