Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2000
|
53
|
11
|
Tytuł artykułu
Brud za zamknietymi drzwiami
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
obrobka wstepna
higiena produkcji
zaklady gastronomiczne
posilki
jakosc zdrowotna
zywienie zbiorowe
procesy technologiczne
pomieszczenia produkcyjne
organizacja pracy
gastronomia
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2000
Tom
53
Numer
11
Opis fizyczny
s.3,rys.
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-4048ff22-7f51-4f8b-9344-5a7a983e8d5c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.