Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1998
|
12
|
Tytuł artykułu
Poziom akceptacji konsumenckiej twarogow owczo-kozich
Autorzy
Pieczonka W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ocena konsumencka
przetwory mleczne
mleko owcze
cechy organoleptyczne
sery owczo-kozie
sery twarogowe
mleko kozie
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1998
Numer
12
Opis fizyczny
s.421-425,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pieczonka W.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3e5b6abb-f08c-41eb-a523-35153e4c08e3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.