PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2003 | 02 | 2[96] |

Tytuł artykułu

Dynamic-mechanical and thermal analysis of the hydro-colloidal phase in model meat emulsions with the addition of pea cellulose

Treść / Zawartość

Warianty tytułu

Języki publikacji

EN

Abstrakty

EN
PL

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

02

Numer

Opis fizyczny

p.417-424,fig.,ref.

Twórcy

autor
  • University of Agriculture, Wojska Polskiego 38/42, 60-637 Poznan, Poland
autor
autor

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-3e3bde67-e146-4d4f-bc5f-98c82236464d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.