Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2006
|
10
|
12
|
Tytuł artykułu
Srodki konserwujace
Autorzy
Sobolewska-Zielinska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konserwanty chemiczne
przepisy prawne
nazewnictwo angielskie
konserwanty
dyrektywy unijne
dodatki do zywnosci
konserwowanie zywnosci
zywnosc
nazewnictwo polskie
srodki konserwujace zob.konserwanty
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2006
Tom
10
Numer
12
Opis fizyczny
s.94-96,tab.
Twórcy
autor
Sobolewska-Zielinska J.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3d67b850-1006-4ba4-b3cd-a2bb3e32626b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.