Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Chłodnictwo
2001
|
36
|
11
|
Tytuł artykułu
Przedluzanie okresu trwalosci schlodzonego miesa oraz produktow z miesa drobiu przez pakowanie w modyfikowanej atmosferze
Autorzy
Pikul J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
przedluzanie trwalosci
mieso drobiowe
schladzanie
technologia miesa
Wydawca
-
Czasopismo
Chłodnictwo
Rocznik
2001
Tom
36
Numer
11
Opis fizyczny
s.39-45,bibliogr.
Twórcy
autor
Pikul J.
Akademia Rolnicza, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3cc00bcf-a4cf-4e60-92c1-0cef061b564c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.