Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2009
|
64
|
Tytuł artykułu
Badania trwalosci wybranych produktow gastronomicznych o aktywnosci wody [aw] wiekszej niz 0,96, pakowanych w atmosferze modyfikowanej
Autorzy
Cwiertniewski K.
,
Polak E.
,
Markowska J.
,
Egierski K.
Warianty tytułu
EN
Studies of stability of multicomponent products of increased water activity, packed in modify atmosphere
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
potrawy
pakowanie w zmodyfikowanej atmosferze
pierogi
krokiety
kanapki
trwalosc przechowalnicza
aktywnosc wody
czas przechowywania
atmosfera modyfikowana
zmiany mikrobiologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2009
Tom
64
Opis fizyczny
s.77-84,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Cwiertniewski K.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Polak E.
autor
Markowska J.
autor
Egierski K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3beffd94-3830-48ed-9708-8d7d1eb3841e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.