Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Food
2005
|
3
|
Tytuł artykułu
Traditional Polish cuisine Silesia [Slask]
Autorzy
Woicka-Bekas E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
Słowa kluczowe
EN
fish dish
Silesian region
Easter
Poland
Wodzianka soup
Polish cuisine
pork skin
sausage
dish
pork meat
beer soup
cuisine
tradition
soup
pork blood
Christmas
potato
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Food
Rocznik
2005
Numer
3
Opis fizyczny
p.55-57,fig.
Twórcy
autor
Woicka-Bekas E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3b505184-2116-45d6-b768-a72c9f874e27
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.