Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
1993
|
02
|
4
|
Tytuł artykułu
Mass transfer during rehydration of dewatered apple [Malus domestica], pumpkin [Cucurbita pepo] and carrot [Daucus carota L.]
Autorzy
Lenart A
,
Iwaniuk B.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Słowa kluczowe
EN
Daucus carota
pumpkin
food industry
rehydration
osmotic dehydration
diffusivity
carrot
physical property
food technology
Malus domestica
plant tissue
apple
Cucurbita pepo
convective drying
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
4
Opis fizyczny
p.69-76,fig.
Twórcy
autor
Lenart A
Warsaw Agricultural University, Nowoursynowska 166, 02-766 Warsaw, Poland
autor
Iwaniuk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3b1e23b3-418c-49cd-937c-ee34b9aab68c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.