Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
1995
|
103
|
09
|
Tytuł artykułu
Kierunki postepu w aparaturze cukrowniczej
Autorzy
Grabka J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ogrzewanie
aparatura przemyslu spozywczego
suszenie
krystalizacja
Swidnica konferencja
wirowanie
sok surowy
cukier
przemysl cukrowniczy
postep techniczny
saturatory
wyslodki buraczane
konferencje
wyzymanie
procesy technologiczne
zageszczanie
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
1995
Tom
103
Numer
09
Opis fizyczny
s.164-165,bibliogr.
Twórcy
autor
Grabka J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3af2b9f3-34e5-46bf-85c2-0d279c4ff155
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.