PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
1994 | 03 | 3 |
Tytuł artykułu

Taste and flavour perception in mayonnaise-type emulsion of various fat level

Warianty tytułu
PL
Percepcja smaku i zapachu w ukladach emulsyjnych typu majonezowego o roznej zawartosci fazy olejowej
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
PL
Wydawca
-
Rocznik
Tom
03
Numer
3
Opis fizyczny
s.57-70,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
  • Centrum Agrotechnologii i Weterynarii PAN, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-3a3bcef8-d1e2-4ae8-a9db-570cef5fb363
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.