Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
2009
|
47
|
1
|
Tytuł artykułu
Mieso owiec w tradycyjnej kuchni goralskiej
Autorzy
Borys B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuchnia regionalna
kuchnia goralska
mieso owcze
potrawy regionalne
potrawy tradycyjne
przepisy kulinarne
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
1
Opis fizyczny
s.79-85,fot.
Twórcy
autor
Borys B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-39853c20-4aaa-47a3-97a4-54c6cca858cb
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.